Doç.Dr. Brad West Tarafından Verilecek Olan Seminer ve Konferans

Avustralya'nın Adelaide şehrindeki Güney Avustralya Üniversitesi (UniSA) öğretim üyesi Doç.Dr. Brad West, TÜBİTAK-BİDEB 2221 programı kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümünün davetlisi olarak 11 ve 15 Ağustos tarihlerinde tüm ilgili akademisyenlerimize açık bir etkinlik yapacaktır.

Doç.Dr. Brad  West, 11 Ağustos 2017 Saat 14.00-15.00 arasında özellikle doktora öğrencileri ve genç akademisyenlere ''Publishing: English Journals, Rankings and Developing Publishing Strategies'' başlıklı bir Workshop ve 15 Ağustos 14.00-15.00 arası ''Cultural Neo-Ottomanism and Gallipoli: New Ways to Remember Tradition'' başlıklı bir konferans verecektir.

Etkinlikler Fen-Edebiyat Fakültesi’nin 2. katında bulunan Türk-Avustralya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.