Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi

Üniversitemiz tarafından, TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi 2018 yılı sıralaması için 2017 yılına ait verileri derleme çalışmaları başlatılmıştır.  Bu kapsamda, Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi tablolarında yer alan bilgilerin tespit edilerek eksiksiz doldurulabilmesi amacıyla, daha önce ÜBYS sistemi üzerinden ve e-posta yolu ile birimlere gönderilmiş olan aşağıdaki tabloların, tablolarda belirtilen kapsam, açıklama ve varsa kanıt belgeler bölümleri dikkate alınarak doldurulması ve 16 Mart 2018 tarihi mesai bitimine kadar projekoordinasyon@comu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Fakülteler, Yüksekokullar ve Meslek Yüksekokullarındaki sekreterliklerin, bölüm ve programlardaki akademisyenlerden ilgili tabloları toplayarak Proje Koordinasyon Merkezi’ne tek tablo halinde ulaştırmaları gerekmektedir. Verilerin eksiksiz bir biçimde doldurulması konuya ilişkin yürütülen çalışma açısından büyük önem arz etmektedir.

Not: Sorularınız için Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğü ile iletişime geçebilirsiniz. Dahili: 2605

Fakülteler, Yüksekokullar, Meslek Yüksek Okulları:

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü:

Personel Daire Başkanlığı:

Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü:

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı:

Araştırma Merkezleri:

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP):

Genel Sekreterlik:

Çanakkale Teknopark: