InnoStation Projesi Gönüllü Çağrısı

Sevgili Gönüllü Adayımız;

InnoStation Projesi Üniversitemizde girişimcilik ekosistemine katkı sağlamak amacıyla kurgulanmış bir projedir. Proje temel olarak girişim fikri olan öğrencilere teknik olarak destek vermek ve keşfedilmeyi bekleyen hayallerine şans vermeleri için onlarla birlikte öğrenmek ve gelişmek hedefine dayanmaktadır. Proje içeriğinde 3D yazıcı, prototip üretim süreçleri, iş planı hazırlama, pazarlama teknikleri ve bir girişimcinin girişimcilik yolculuğu için önemli olan daha birçok eğitim ve seminer yer almaktadır. Proje gönüllüleri, Üniversitemizde girişimcilik ekosistemine katkı sağlamanın ve kişisel deneyimlerini geliştirmenin yanı sıra,  gerçekleştirdiğimiz birçok farklı projeden haberdar olabileceklerdir. Bu projede gönüllü olarak yer almak için https://forms.gle/WCCEcH5iGUeFgKL97 bağlantısındaki formu doldurabilirsiniz.

Sorularınız için innostation@comu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.