Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğü

Akademisyenlerimizin Kaleseramik Ziyareti

Üniversitemizin çeşitli fakültelerinden akademisyenler, Türkiye’nin sektöründe öncü kuruluşu Kaleseramik’e ziyarette bulundu.

Akademisyenler, Kaleseramik Ar-Ge Merkezi Müdürü Dr. Kağan Kayacı ile bir araya gelerek, Kale Grubu ile ÇOMÜ arasında gerçekleştirilebilecek ikili anlaşmalara dair görüş alışverişinde bulundular.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Doç.Dr. Ali Şahin Örnek, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent Genç, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ayhan Oral ile üniversitemizin Fen Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi’nden akademisyenlerin katıldığı toplantıda katılımcılar tarafından çeşitli sunumlar da gerçekleştirildi.

Toplantıda yaptığı konuşmada Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Ali Şahin Örnek iş fikirlerini, projelerini ya da danışmanlık almak istedikleri konuları paylaşmak üzere akademisyenleri ve özel sektör temsilcilerini Merkezlerine beklediklerini, ÇOMÜ Proje Koordinasyon Merkezi olarak yapılacak işbirliklerinde arayüz olarak görev alabileceklerini ifade etti.