Biga İİBF’de 1.Proje Pazarı Tanıtımı ve Gençlik Projeleri Bilgilendirmesi

12-13 Aralık 2017 tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenecek olan 1.Proje Pazarı etkinliği, Biga İİBF’de tanıtıldı. Toplantıda ayrıca AB Gençlik Projeleri hakkında da bilgilendirme gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Doç.Dr. Ali Şahin Örnek, Proje Pazarı etkinliği ile yenilik potansiyeli taşıyan fikirlerin ödüllendirileceğini belirterek etkinliğin önemli bir amacının da iş fikirlerinin marka, patent gibi çeşitli mülkiyet hakları kapsamında ekonomiye kazandırılması olduğunu belirtti.

Doç.Dr. Örnek’in ardından söz alan Uzman Uğur Serçe ise 1. Proje Pazarı başvurularında dikkat edilmesi gereken noktalar ve katılım koşulları hakkında bilgi verdi.

Proje Pazarı etkinliği hakkındaki bilgilendirmenin ardından Proje Koordinasyon Merkezi çalışanlarından Arş.Gör. Yücel Baştan, AB Gençlik Projelerini tanıtarak öğrencilerin bu programlardan nasıl yararlanabileceğine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantı, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasıyla son buldu.