Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü ile GMKA Arasında İmza Töreni

ÇOMÜ Proje Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) 2017 Yılı Teknik Destek Programı 2. Döneminde başarılı bulunan projeler arasında yer alan “Sınai Mülkiyet Hakları Süreç Yönetimi Eğitimi” projesinin imza töreni gerçekleştirildi. Törene Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Ali Şahin ÖRNEK ve GMKA Genel Sekreter Vekili Dr. Kasım ÖZEK katıldı.

Teknik Destek kapsamında Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğü personeli 5 personel ve Koordinatörlük ile işbirliği içerisinde çalışmakta olan üniversite birimlerindeki 20 öğretim elemanına sınai mülkiyet hakları konusunda eğitim verilecek. Düzenlenecek eğitimle ayrıca Proje Koordinasyon Merkezi çalışanlarının patent başvuru dosyası belgeleri, tarifname, istem vb. konularda bilgi sahibi olması da hedefleniyor. Eğitimin, ÇOMÜ patent portföyünün zenginleşmesine destek vererek, üniversitemizin Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksine girme yönündeki çalışmalarına katkı sunması amaçlanıyor.