Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğü

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu Kale Seramik’te Toplandı

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantısı, Vali Orhan TAVLI’nın başkanlığında Çan’da Kale Seramik Ar-Ge Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda, KÜSİ Planlama ve Geliştirme Kurulunda 2017 Yılı 1. dönem toplantısında alınan kararlar ve 2017 Yılı 2. dönem içerisinde yapılan işler değerlendirildi.

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ERDEM, ÇOMÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent GENÇ, ÇOMÜ Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Ali Şahin ÖRNEK ve KÜSİ Çalışma Grubu Üyesi Doç. Dr. Özgür ÖZAY’ın da hazır bulunduğu toplantıda çeşitli sunumlar gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Ali Şahin ÖRNEK yaptığı sunumda Proje Koordinasyon Merkezi’nin faaliyetleri ve 27-28 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan 1. Proje Pazarı etkinliği hakkında bilgi verirken, Doç. Dr. Özgür ÖZAY “İnovasyon ve Ar-Ge” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Kale Seramik Ar-Ge Merkezi Müdürü Dr. Kaan KAYACI tarafından ise Kale Seramik Ar-Ge Merkezinin tanıtımına ilişkin bir sunum yapıldı.