Koçak Farma Ar-Ge Müdürü Dr. Tuncer Aslan Akademisyen ve Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Üniversite sanayi işbirliği faaliyetleri kapsamında Koçak Farma Ar-Ge müdürü Dr. Tuncer Aslan, akademisyen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Proje Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte Aslan, Koçak Farma ilaç firması hakkında genel bilgi verdikten sonra ürettikleri biyoteknolojik ilacın Ar-Ge sürecinden başlayarak hangi evrelerden geçtiğini aktardı. Ulusal bazda ilaç konusunda çok yol kat edildiğini aktaran Dr. Aslan, Ar-Ge’ye yönelik yatırımların her geçen gün arttığını ve devletin firmaları bu yönde teşvik ettiğini dile getirdi. İlaç sektörünün bütüncül olarak yerlileştirilmesi  gerektiğini vurgulayan Aslan, bu konuda işbirliklerine açık olduklarını da ifade etti.