Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğü

Merkezimizin Universidad de Sevilla’daki Temasları

Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatör Yardımcısı Uğur Serçe, Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında bulunduğu Sevilla Üniversitesi'nde yetkililerle ortak yürütülebilecek çalışmalar konusunda görüşmelerde bulundu.

Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatör Yardımcısı Uğur Serçe, Erasmus Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında bulunduğu Sevilla Üniversitesi'nde yetkililerle görüşmelerde bulundu.

Üniversitenin uluslararası hareketlilikten sorumlu direktörü Carlos Ordoño Rodriguez, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile ikili anlaşmalar yapma konusunda istekli olduklarını ifade etti. Rodriguez ayrıca idari/akademik personele ve öğrencilere yönelik olası ortaklıklar konusunda görüşlerini aktardı.

İşbirliği ve Kalkınma Ofisi yetkilisi Nuria Bernades Rodriguez ise birimlerinin amacının, yoksulluk ve eşitlik yaratan durumların sosyal ve ekonomik nedenleri konusunda farkındalık yaratmak ve buna yönelik çözüm önerilerini desteklemek olduğunu belirterek bu konuda uluslararası işbirliklerine açık olduklarını, özellikle göçmenlere yönelik çalışmalarda Türkiye’deki üniversitelerden araştırmacılarla ortak çalışmalar yürütebileceklerini ifade etti.