Newton-Katip Çelebi Fonu Bilgi Günü Gerçekleştirildi

Birleşik Krallık ve gelişen ekonomiye sahip ülkeler arasındaki bilimsel ve teknolojik işbirliğini desteklemek üzere hayata geçirilmiş olan Newton-Katip Çelebi Fonu hakkındaki bilgilendirme toplantısı, ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Cemil Meriç Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Birleşik Krallık ve gelişen ekonomiye sahip ülkeler arasındaki bilimsel ve teknolojik işbirliğini desteklemek üzere hayata geçirilmiş olan Newton-Katip Çelebi Fonu hakkındaki bilgilendirme toplantısı, ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Cemil Meriç Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Birleşik Krallık Büyükelçiliği Newton Fon Programı Koordinatörlüğü’nden Pınar Çetin ve Aslı Akçayöz’ün konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, fonla ilgili program başlıkları ve başvuru koşullarına ilişkin bilgiler verildi. Etkinlikte ayrıca Birleşik Krallık Başkonsolosluğu’ndan Büşra Afşar tarafından yabancı ortak bulma konusunda Konsolosluk tarafından verilebilecek destekler hakkında da bilgi sunuldu.