Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğü

Proje Hazırlama Eğitimi “Belge Takdim Töreni” Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörlüğü bünyesinde kurulan Proje Koordinasyon Merkezi’nin organize ettiği TÜBİTAK Programlarına yönelik proje hazırlama eğitim, ÇOMÜ İİBF Cemil Meriç Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bozok Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mustafa Böyükata ve Erciyes Üniversitesi’nden Doç. Dr. Metin Aytekin’in eğitmenliğinde gerçekleştirilen eğitim kapsamında proje tasarım uygulamaları ile gruplar projelerini savundular ve en çok puanı alabilmek için yarıştılar. Eğitimin değerlendirilmesinin ardından belge takdim törenine geçildi.

Eğitimin kapanışına ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, İİBF Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent Genç katıldılar.

Kapanışta Rektör Acer, Proje Koordinasyon Merkezinin, fakültelerde kurulacak yeni birimlerle büyüyeceğini belirterek Proje Koordinasyon Merkezinin ÇOMÜ için oldukça önemli olduğunu ifade etti.

Rektör Acer’in konuşmasının ardından eğitmenler Doç. Dr. Mustafa Böyükata ve Doç. Dr. Metin Aytekin’e teşekkür belgeleri Rektör Acer tarafından takdim edildi.

Eğitime katılan 19 akademisyene de katılım belgeleri programın sonunda takdim edildi.