Proje Koordinasyon Merkezi’nden Çanakkale’deki Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ziyaret

Proje Koordinasyon Merkezi Çanakkale’de Valilik başta olmak üzere, İl düzeyinde temsil edilen diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretlerde Proje Koordinasyon Merkezi’nin kuruluş amacı ve gerçekleştirmek istediği faaliyetler anlatıldı. Kurumlardaki  proje ofisi yetkilileri ve proje uzmanları ile irtibat kuruldu. Daha önce çalışılan projeler üzerine konuşulan ziyaretlerde kurumların gerçekleştirmek istedikleri projeler ve kurumların öncelikleri ortaya konulmaya çalışıldı. Çanakkale’de kamu kurumlarının proje potansiyeli ve proje ilgi alanları tespit edilmeye çalışıldı.

Ziyaret edilen kurumlar arasında, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İşkur İl Müdürlüğü de bulunmaktadır. Ticaret Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Çanakkale Ticaret Borsası da ortak projeler ve işbirliği organizasyonları için görüşülen kuruluşlardır. Tüm görüşmelerde bilgi edinme ve yol haritası belirleme amaçlandı. Üniversitemiz Proje Koordinasyon Merkezi’nin yerel paydaşlarla işbirliği içinde hareket etmesinin planlandığı ziyaretlerde, kurumlararası işbirliğinin ilk adımları atılmış oldu.