Proje Koordinasyon Merkezi’nden “TUBİTAK Programlarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi”

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörlük bünyesinde kurulan, bilimsel projeler hazırlamak isteyen akademisyenlere eğitim ve danışmanlık desteği verecek. ÇOMÜ Proje Koordinasyon Merkezi kuruluşuyla birlikte eğitim faaliyetlerine başladı. İlk eğitim programı, “TÜBİTAK Programlarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi” adı ile gerçekleştirilecek.

6-7 Ağustos 2015 tarihlerindeki eğitim, Bozok Üniversitesi’nden Doç Dr. Mustafa BÖYÜKATA ve Erciyes Üniversitesi’nden Doç. Dr. Metin AYTEKİN’in eğitmenliğinde gerçekleştirilecek. İki gün sabahtan akşama kadar yoğun bir programı kapsayan eğitimde, proje tasarımı uygulamalarına da yer verilecek. Grup dinamiği etkinliklerinin de planlandığı eğitimin iknci gününde de araştırma yöntemleri ve planlaması üzerinde durulacak. İİBF Cemil Meriç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan eğitim için, her fakülteden bir öğretim elemanının katılımı sağlanacak.