Proje Pazarı'nın Tanıtımı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer başkanlığında başlatılan ÇOMÜ 1. Proje Pazarı Etkinliği çalışmasının tanıtımı Çanakkale Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Vali Orhan TAVLI ve ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. Yücel Acer’in katıldığı toplantıda Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süha Özden proje çalışmasının tanıtımını yaparak 12-13 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlik ile Ar-Ge ve proje kültürünün geliştirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Sağlık bilimleri, sosyal bilimler, fen bilimleri, eğitim bilimleri ve kültürel bilimler temaları altındaki çeşitli kategorilerde proje fikri başvurularının alınacağı Proje Pazarı’na araştırmacılar ve girişimcilerin yanı sıra üniversite öğrencileri de başvurabilecek.