Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörlüğü

Proje Temsilcileri ile Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi Toplantısı Gerçekleştirildi

ÇOMÜ Proje Koordinasyon Merkezi tarafından “Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi” konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

ÇOBİLTUM Seminer Salonunda gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet Erdem, Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. Ali Şahin Örnek ve akademik birimlerin proje temsilcileri katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ahmet Erdem toplantıda yaptığı konuşmada endeks için yapılabilecek çalışmalar konusunda bilgi verdi ve birimlerden Proje Koordinasyon Merkezi’ne veri iletiminin eksiksiz ve düzenli olması gerektiğini vurguladı.

Prof.Dr. Erdem’in adından söz alan Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatör Yardımcısı Uzman Uğur Serçe, hangi projelerin endekse girebileceği ve proje verilerinin nasıl işleneceğine dair bir sunum gerçekleştirdi ve birim proje temsilcileriyle ortak yürütülecek çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Toplantı, Prof.Dr. Ahmet Erdem ve Yrd.Doç.Dr. Ali Şahin Örnek’in katılımcılardan gelen soruları yanıtlaması ile son buldu.