Sosyal Bilimlerde ARDEB Projeleri Deneyim Paylaşımı Toplantısı Gerçekleştirildi

Koordinatörlüğümüz tarafından Sosyal ve Beşeri Bilimler alanlarında çalışan akademisyenlerimize yönelik olarak “Sosyal Bilimlerde TÜBİTAK ARDEB Projeleri” başlıklı bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Üniversitemizin TÜBİTAK projeleri yürütme konusunda tecrübeli akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Azer Banu Kemaloğlu’nun, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiği ve TÜBİTAK projeleri hazırlanırken dikkat edilecek noktalara değindiği toplantıya Üniversitemizin farklı birimlerinden çok sayıda akademisyen katıldı. Kemaloğlu etkinlikte, diğer alanlara göre proje çalışmalarının daha az olduğu sosyal ve beşeri bilimler alanlarının proje yazma bakımından taşıdığı potansiyeli de vurguladı. Etkinlik, katılımcılar tarafından gelen soruların Kemaloğlu tarafından cevaplanmasıyla sona erdi.