Sosyal Bilimlerde TÜBİTAK ARDEB Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Koordinatörlüğümüz tarafından Sosyal ve Beşeri Bilimler alanlarında çalışan öğretim elemanlarımıza yönelik olarak “Sosyal Bilimlerde TÜBİTAK ARDEB Projeleri” başlıklı bir deneyim paylaşımı toplantısı düzenlendi.

Dr. Öğr. Üyesi Azer Banu Kemaloğlu’nun, yapmış olduğu proje çalışmalarına ilişkin bilgi verdiği ve TÜBİTAK projeleri hazırlanırken dikkat edilecek noktalara değindiği toplantıya, Üniversitemizin farklı birimlerinden akademisyenler katıldı. Kemaloğlu etkinlikte, diğer alanlara göre proje çalışmalarının daha az olduğu sosyal ve beşeri bilimler alanlarının proje yazma bakımından taşıdığı potansiyele de dikkat çekti.